Despre mine

Bine ati venit! Ma bucur sa va intalnesc!

Am obtinut autorizatia de traducator si interpret autorizat pentru limba engleza de la Ministerul Justitiei din Romania in 2011.

Tot in 2011, am obtinut certificatele de traducator in domeniul juridic de la Ministerul Culturii din Romania.

In 2005 am primit certificatul de competente profesionale de limba engleza de la Ministerul Educatiei din Romania.

Fara a avea studii formale de gramatica limbii engleze, literatura britanica sau traductologie am decis sa studiez le in mod independent, din pasiune. Cunostintele mele aprofundate au fost certificate in 2007 prin obtinerea certificatului Cambridge Advanced English – CAE (in prezent Cambridge C1 Advanced English).

Cu o diploma de licenta in drept, o diploma de licenta in management si inginerie, cu studii postuniversitare in economia și managementul afacerilor și un master in management si inginerie am reusit sa imi formez un mod de a gandi strategic, pragmatic, care îmi permite să înțeleg problematici complexe.

Sunt aici pentru a va oferi traduceri in/din limba engleza din/in limba romana si o serie de activitati conexe. Serviciile mele sunt extrem de flexibile si sunt adaptate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Scopul meu este ca afacerea dumneavoastra sa infloreasca, sa va atingeți obiectivele personale si profesionale, in timp ce eu raman un partener de incredere pe termen lung.

De ce sa alegeti serviciile mele?

Iata cateva motive:

  • servicii de calitate
  • sunt extrem de flexibila in adaptarea la cerintele dumneavoastra
  • programul de lucru este foarte flexibil
  • preturi corecte


Astept cu nerabdare sa lucrez cu dumneavoastra!